جشنواره‌ای با طعم غذاها و شیرینی‌های سنتی در آستارا

جشنواره غذاها و شیرینی‌های سنتی آستارا به میزبانی آموزشگاه رونیکا برگزار شد‌.

به گزارش پایگاه خبری شیندان، مدیر مركز فنی و حرفه ای شهید اشجعی آستارا گفت: این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی شیرینی ها و غذاهای سنتی شهرستان آستارا برگزار شد.
بهبود معاشكار با اشاره به اینكه مركز فنی و حرفه ای آستارا با ارائه مجوزهای قانونی به آموزشگاه های مختلف زمینه های لازم برای تهیه شیرینی ها و غذاهای محلی را فراهم آورده است ، افزود: تنوع موجود در ارائه نان ها، غذاها و شیرینی های سنتی در شهرستان آستارا باعث شده تا نگاه ویژه ای به ارتقای كیفی این آموزشگاه ها شود.
وی ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻣﺼﺮف غذاها، نان ها و شیرینی های ﻣﺤﻠﯽ و ﺑﺎزﮔﺸﺖ آنها ﺑﻪ ﺳﺒﺪ ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮدم را از جمله اهداف این جشنواره عنوان كرد.
وی با بیان اینکه ۵۱ آموزشگاه زیر نظر فنی و حرفه‌ای در شهرستان آستارا فعالیت می‌کند، اضافه كرد: فراگیری مهارت پخت نان ها و شیرینی های سنتی و همچنین رساندن آن به خط تولید انبوه می تواند فرصتی برای اشتغالزایی بانوان باشد.
وی با بیان اینكه آموزشگاه رونیکا با مجوز رسمی از فنی و حرفه ای آموزش های لازم به علاقمندان پخت شیرینی ها و غذاهای محلی در آستارا فعالیت می كند، ادامه داد: جشنواره موجود حاصل تلاش های كارآموزان این آموزشگاه به مربیگری ساناز بدریان می باشد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *